Zoeken naar lening zonnepanelen

lening zonnepanelen
 
Renteloze energielening Stad Oudenaarde.
kan je via de intercommunale SOLVA een lening aangaan van maximaal 15.000, af te betalen in 8 jaar. Stad Oudenaarde neemt voor woningen in Oudenaarde de rentelast 2 % over. Sluit je lening af in 2018 om zeker van dit aanbod te kunnen genieten!
Renteloze energielening voor alle inwoners Nieuws Meetjesland Klimaat Gezond.
Deze zes Meetjeslandse gemeenten beslisten om in 2018 de rentelast op zich te nemen voor energieleningen van hun inwoners. Via het Energiehuis Veneco kunnen inwoners van het Meetjesland een Vlaamse energielening aanvragen voor het financieren van energiebesparende maatregelen zoals isolatiewerken dak, gevel, vloer, hoogrendementsbeglazing, condensatieketels, zonnepanelen.,
Vraag de Vlaamse energielening bij Interwaas aan Interwaas.
Nieuw is dat nu ook niet-commerciële instellingen en coöperatieve vennootschappen een Vlaamse energielening kunnen aanvragen en dit tot 1 januari 2020 en dit aan de interessante rentevoet van 1%. Aanvraagformulieren vind je onderaan deze pagina. Let wel op: geld lenen, kost ook geld!
Lening Gemeentebestuur Knokke-Heist.
En dat geld heb je niet altijd opzij staan. Daarom biedt de federale overheid via het Fonds voor de Reductie van de Globale Energiekost FRGE een erg goedkope lening aan. De West-Vlaamse Intercommunale wvi verleent zijn medewerking en neemt de rol op zich als Lokale Entiteit. De wvi staat op die manier in voor de coördinatie, het beoordelen van leningsaanvragen, het toekennen en uitbetalen van leningen.
Vlaamse energielening Welzijnshuis Waregem Waregem.
Je kan dit doen door bijvoorbeeld je dak te isoleren, het plaatsen van hoogrendementsbeglazing of het vervangen van een oude verwarmingsketel, fotovoltaïsche zonnepanelen., Het zijn allemaal investeringen waardoor je heel wat minder energie verbruikt en je energiefactuur drastisch daalt. Deze energiebesparende maatregelen vragen een aanzienlijke investering.
Energielening Stad Roeselare.
Fotovoltaïsche zonnepanelen op voorwaarde dat het dak goed is geïsoleerd en dat er geen enkel glas meer is. Zonneboiler of ander zuinig systeem voor sanitair warm water. Vervanging van lichtarmaturen en lampen. Energiezuinige huishoudtoestellen alleen voor de prioritaire doelgroep, nadat een energiescan de nood tot vervanging heeft aangetoond.
Vlaamse energielening Hamme.
Voor energiebesparende maatregelen kan je de zogenaamde groene lening aangaan tegen een voordelige rentevoet van 2%. In sommige gevallen kan je zelfs renteloos lenen. Deze leningen worden voor het grondgebied Hamme verschaft door vzw BEA Beheer Energie Aalst, te Aalst.
Energiekrediet: groene lening Fintro.
Met de Renovatielening maakt u uw woondromen meteen waar terwijl uw budget stabiel blijft. maandbedrag en looptijd aangepast aan uw budget. Hypothecair krediet: Soepel Woonkrediet. Deze hypothecaire lening evolueert mee met uw situatie en uw behoeften. u kunt uw looptijd inkorten of verlengen.
Energielening Stadsregio Turnhout.
en Energielening is een goedkope lening 2% 1% of renteloze lening 0% die je kunt aangaan voor werken die je woning energiezuiniger maken. De Energielening is er zowel voor verhuurders als eigenaars, niet-commerciële instellingen en coöperatieve vennootschappen. Lening 2%: algemene doelgroep.
Nieuw op 1 september Groene lening in Brussel nu ook voor zonnepanelen immo proxio.
In het Brussels hoofdstedelijk gewest kan je vanaf september de groene lening ook gebruiken voor investeringen in hernieuwbare energie, zoals zonnepanelen, een warmtepomp of een zonneboiler. Met de Brusselse groene lening kan je energiebesparende ingrepen laten uitvoeren in je woning, tegen een rentevoet van 0 tot 2 procent.

Contacteer ons