Meer resultaten voor eandis zonnepanelen

eandis zonnepanelen
 
Premies en subsidies warmtepomp 2019.
Voor zijn werk krijgt de BENOvatiecoach van de Vlaamse Regering via de distributienetbeheerders Eandis en Infrax een premie voor collectieve renovatieprojecten, ook burenpremie genoemd. Deze premie bedraagt 400 euro per woning of wooneenheid. Voor meer info: eandis.be of infrax.be. Andere financiële voordelen.
Meld je zonnepanelen aan je netbeheerder www.sint-amands.be.
Waar technici van Infrax of Eandis vroeger altijd perfect wisten waar precies stroom op het net werd geplaatst, is dat met de vele aangesloten zonnepanelen niet altijd meer het geval. Niet alle installaties worden door de eigenaars bij de netbeheerders gemeld.
Geef nu uw meterstand door aan Infrax/Eandis Intellisol.
Vanaf 14 november 2016 wordt uw netbeheerder Eandis of Infrax het unieke aanspreekpunt voor alles wat met uw zonnepanelen te maken heeft. Zij staan vandaag al in voor de opname van de meterstanden van uw elektriciteitsverbruik en voor de uitbetaling van uw groenestroomcertificaten.
Eandis klopt kostprijs elektriciteit uit zonnepanelen op België Knack.
Volledig te verklaren door de subsidies voor zonnepanelen, antwoordde de voorzitter van Eandis, Geert Versnick Open VLD, op de vraag hoe hij dat kon verantwoorden. Via via kwam Knack aan de berekeningsnota die Eandis aan de energiewaakhond CREG voorlegde om de tariefverhoging te verantwoorden.
Aftrap Buurzame Stroom: collectieve zonnestroom op wijkniveau Ecopower Cvba.
We kondigden het project al eens aan op onze blog maar zondag 11 maart was het eindelijk zover: in de Dampoortwijk in Gent vond het kick-off event van Buurzame Stroom plaats. Naast de hernieuwbare-energiecoöperaties EnerGent projectleider, Ecopower en Partago zijn ook stad Gent, Eandis, Universiteit Gent en Samenlevingsopbouw Gent partners binnen dit project. Bewoners en bedrijven uit de Gentse wijk Sint-Amandsberg Dampoort gaan samen minstens 5.000 m zonnepanelen in de wijk leggen.
Eigenaars van zonnepanelen: check je status! Gemeente Sint-Laureins.
Wie die niet heeft en zijn zonnepanelen nergens op de energiefactuur vermeld ziet, voert best een extra controle uit. Dat kan nu makkelijk via de websites www.eandis.be/zonnepanelenmelden en www.infrax.be/zonnepanelenmelden. Eandis en Infrax ondersteunen de oproep de komende weken met een campagne op sociale media en via hun eigen kanalen.
Stad Lokeren legt zonnepanelen op dak Sport en Jeugdcentrum Gemeente voor de Toekomst.
Na renovatie van het oude dak worden ook daar bijkomende zonnepanelen overwogen. In het kader van het Burgemeestersconvenant, het Wase klimaatplan, de steeds stijgende energieprijzen en het energiezorgplan van Eandis is het plaatsen van de zonnepanelen een zeer zinvolle investering, beklemtoont de schepen.
GD Energy Tongeren en Lanaken Limburg: Zonnepanelen, Zonneboilers, Warmtepompen.
Daarom bieden wij een volledige pakket van diensten aan voor, tijdens en na de installatie. GD energy levert zonnepanelen met de beste kwaliteit en zorgt zo voor een lagere elektriciteits rekening. Warm water maken met de kracht van de zon?
Ook Eandis gaat controleren op fraude met zonnepanelen Gazet van Antwerpen.
Foto: Jeffrey Gaens. Ook Eandis gaat controleren op fraude met zonnepanelen. 07/05/2015 om 1204: Bron: BELGA. Ook energiedistributiebedrijf Eandis gaat meer controleren op fraude met zonnepanelen. De Vlaamse netwerkbeheerder werd vorig jaar voor meer dan 600.000 euro opgelicht door installateurs en keurders die geknoeid hebben met attesten.
Het prosumententarief voor zonnepaneleneigenaars u ontrafeld.
Wie inschrijft voor de groepsaankoop, krijgt een persoonlijk voorstel met een gedetailleerde berekening van de terugverdientijd en het financiële voordeel, inclusief het prosumententarief volgens de geldende regelgeving. Door Magali van iChoosr, in het kader van de groepsaankopen zonnepanelen. Zonnepanelen aankopen via de groepsaankoop?

Contacteer ons