Op zoek naar premie zonneboiler?

premie zonneboiler
 
Premies voor verwaming en warm water in België Bulex.
Bij het plaatsen van een warmtepomp in een gebied zonder aardgasnet of ter volledige vervanging van elektrische verwarming verdubbelt het premiebedrag deze verdubbeling wordt slechts eenmalig doorgerekend. Per wooneenheid premie van 400 max 40% van de factuur. Enkel gebruikt voor productie van sanitair warm water. Niet cumuleerbaar met een zonneboiler.
Zonneboiler premie Laakdal.
Subsidie voor het plaatsen van een zonneboiler voor gebouwverwarming en/of verwarming van sanitair water. De gemeente Laakdal geeft een subsidie voor het plaatsen van een zonneboiler. Deze bedraagt 200. Voor de toekenning van deze subsidie baseert de gemeente zich op de goedkeuring van de premie-aanvraag bij Infrax. Identificatiegegevens van de aanvrager. Bij te voegen documenten. Een kopie brief uitbetaling premie Infrax.
Zonneboiler Dilbeek.
Premie Eandis Text. Wie vanaf 1/1/2017 en binnen de 5 jaar na de eerste ingreep 3 nieuwe investeringen doet, kan vanaf de 3de investering rekenen op een extra bonus van Eandis. Geldig voor investeringen in dak, muur of vloerisolatie telkens 30 m, HR-glas 5 m, warmtepomp, zonneboiler en ventilatiesysteem.
A-stad.
Zonneboiler premie subsidie 2019 Info, Voorwaarden Bedragen.
Verbeteringspremie Vlaamse overheid. 1 Premie zonneboiler via de netbeheerder. Voor het installeren van een zonneboiler in je bestaande woning kan je van de netbeheerder een premie krijgen van 550 euro per m, met een maximum van 2.750 per geplaatste installatie én maximaal 40% van het factuurbedrag.
Premie zonneboiler Gemeente Beernem.
Met een zonneboiler kan je op een eenvoudige, milieuvriendelijke manier een groot deel van het warm water aanmaken door gebruik te maken van gratis zonnewarmte. Het betreft een installatie geplaatst op een gebouw gelegen binnen de grenzen van de gemeente Beernem. 1 premie voor zonneboiler per locatie.
Premies voor een zonneboiler www.vlaanderen.be.
Premies voor een zonneboiler. Met een zonneboiler kunt u op een eenvoudige, milieuvriendelijke manier een groot deel van het warm water aanmaken door gebruik te maken van gratis zonnewarmte. Wie een zonneboiler plaatst, kan in aanmerking komen voor volgende premies. Een premie van de netbeheerder voor een zonneboiler in woningen of appartementen met bouwaanvraag tot uiterlijk 31-12-2013, als u de werken laat uitvoeren door een aannemer.
Premie zonneboiler Stad Ieper.
Er kan een premie van 10% met een maximum van 500 EUR bekomen worden voor het plaatsen van een zonneboiler met zonnecollectoren voor de productie van sanitair warm water of verwarming van het gebouw. Voor zwembadcollectoren of andere systemen die uitsluitend voor zwembadverwarming gebruikt worden, wordt geen premie gegeven.
Woonpremie Energie Stad Gent.
De subsidie voor wand of vloerverwarming, hybride warmtepomp, warmtepomp, warmtepompboiler en zonneboiler kan niet gecombineerd worden met het subsidiereglement voor de verbetering van de woningkwaliteit, goedgekeurd in zitting van de gemeenteraad van 22 september 2014. Het subsidiereglement voor de verbetering van de woningkwaliteit ondersteunt werken aan de installaties voor verwarming en warm water, andere dan deze die hier opgesomd worden.
Subsidies en premies premie zonneboiler Rivusol zonneboilers.
Als voorbeeld: bij bestelling van een Zonneboiler Aquatel systeem met twee collectoren van 20 buizen krijg je in Vlaanderen nu maar liefst 2.068 euro subsidie. Wil je ook gebruik maken van deze interessante zonneboiler premie, vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvend voorstel!

Contacteer ons